Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt groeit je moed!

HERKEN JE DIT?

JE HEBT EEN GEWELDIG LEVEN EN EEN LEUKE BAAN. EIGENLIJK WIL JE NIET ZEUREN, MAAR ALS JE EVEN RUSTIG ZIT KRIJG JE EEN GEVOEL VAN “IS DIT HET NOU?”

ELKE DAG PROBEER JE WEER ALLE BALLEN HOOG TE HOUDEN EN UITGEBLUST VRAAG JE JE AF: “WAAR BEN IK NOU EIGENLIJK MEE BEZIG? WAAR IS DIE ENERGIEKE PERSOON GEBLEVEN DIE IK VOORHEEN WAS?”

JE WEET HEEL GOED HOE JE JE KAN AANPASSEN EN MENSEN OM JE HEEN ZIJN BLIJ MET JE, MAAR… JE WEET EIGENLIJK NIET MEER WAT JIJ NOU WILT EN VRAAGTJE AF “HOE GA IK WEER ECHT DOEN WAT IK LEUK VIND?”

GELUKKIG ZIJN

HOE WERKT DAT?

Geluk ervaren is heel persoonlijk. Jij zelf bepaalt wat jou gelukkig maakt. Toch geldt dat de mate van ‘gevoel van regie en invloed over eigen leven’ een van de meest genoemde voorwaarden van geluk is. ‘Voelen dat er meer in zit dan er uit komt’ is daarbij de meestgenoemde ‘happiness killer….’

Juist nu je alles kunt kiezen, kun je voelen dat je tekort schiet. Ervaar je STRESS met alle gezondheidsrisico’s van dien. Werkgelukkig.com is volledig samengesteld voor ondernemende mensen die voelen dat er meer in ze zit dan er uit komt. Nog teveel mensen laten zich leiden door ‘hoe het hoort’ en missen zelfvertrouwen of een duidelijke koers om maximaal zichzelf te kunnen zijn en volledig tot bloei te kunnen komen.

Mijn methode gaat jou helpen al jouw activiteiten te benoemen én te WAARDEREN. Hiervoor krijg je tools aangereikt die je helpen om jezelf én je talenten -weer- zichtbaar te maken. Je leert hoe je regie krijgt en kunt doen wat je het liefst zou willen. Welke keuzes jou ENERGIE geven en hoe je jouw tijd zo in kan delen dat je een veel betere GRIP krijgt op alle facetten van jouw LEVEN en jouw AMBITIES.

:(: jij kiest.

Wat zou jij je kinderen aanraden als zij zich in jouw positie bevinden?

JIJ KIEST!

WIL JE NU ECHT VOOR JEZELF KIEZEN EN WEER DAT DOEN WAT JIJ WILT?

Een betere BALANS tussen werk, gezin en sociale contacten? En, ben je benieuwd hoe jij je werk zo kunt aanpassen dat het beter aansluit bij je wensen en TALENTEN?

Werkgelukkig.com biedt tips, trucs en inspiratie om er achter te komen waar jouw AMBITIEUZE hart sneller van gaat kloppen.

Dus pak de REGIE over je eigen leven en breng WERK en GELUK weer bij elkaar.

VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK IN 4 STAPPEN

PAK DE REGIE EN WORD
DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!

ZET NU STAP 1

Laat je alvast inspireren door mijn GRATIS EBOOK inclusief TIEN TIPS om je werkgeluk te vergroten. Ook voor ondernemers!

GRATIS E-BOOK

Lang had ik het gevoel niet op m’n plaats te zitten, was gestressed en reageerde dit af op collega’s en familie. Na deze cursus heb ik weer controle over mijn leven en staat mijn gezin weer op 1!

Martijn

Al jaren werkte ik op de automatische piloot. Ik voelde alleen steeds sterker dat ik meer uit mezelf wilde halen, maar wist niet waar ik moest beginnen. Door de online training kreeg ik inzichten over mezelf en kwam er achter waar ik energie van krijg. Door alle tips ben ik aan de slag gegaan en ik voel me nu zoveel beter. Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan.

Marieke

Ik werk als leerkracht en heb een jong gezin. In beide werelden voel ik veel druk, maar ik dacht altijd dat daar niet zoveel aan te doen was. Totdat ik de training ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ volgde.
De online methodiek past goed bij mijn drukke leven. Door de training leerde ik wat ik écht wilde en hoe ik dat kon vertalen naar mijn dagelijkse praktijk als juf. Ik denk dat iedereen hier veel van op kan steken.

Sofie

Ik heb via mijn werkgever de training gevolgd. Vooral de online community vond ik super. Het delen met anderen gaf me veel nieuwe inzichten. er is veel veranderd en ik heb weer plezier in mijn werk.

Philip