Neem ik je mee naar toen ik klein was, dan zie je een extravert, maar onzeker meisje dat zich altijd goed kon plooien naar de wereld en mensen om zich heen. Ik vond toen al alles leuk en zag overal uitdagingen. Wel kwam ik er later achter dat ik moest leren wat ík nu eigenlijk wilde. Doordat ik me altijd maar (onbewust) aanpaste, vond iedereen me leuk en goed gezelschap. Inmiddels vele jaren, opleidingen, trainingen en verschillende coaches verder kan ik nu echt zeggen dat ik weet waar ik wil staan en waar ik naar toe wil.

Mijn achtergrond


Door de jaren heen heb ik gestudeerd en op allerlei plekken gewerkt. Ik heb diploma’s op Masterniveau op het gebied van Onderwijskunde en Bedrijfskunde en heb de Pedagogische Academie afgerond. Qua werkervaring heb ik de laatste 10 jaar gewerkt als HR Manager, Procesmanager en uiteenlopende projecten gedaan op het gebied van Learning & Development binnen profit en non-profit organisaties. Ik kan je zeggen dat ik het levende voorbeeld ben van hoe je in relatief korte tijd, op relatief jonge leeftijd, zonder specifiek gevraagde opleiding of achtergrond, tóch op mooie posities terecht kan komen. Wat je daarvoor nodig hebt? Lef, doorzettingsvermogen, een plan en vertrouwen in jezelf. En nee, er is me niet veel komen aanwaaien. Er zijn de nodige tegenslagen geweest en ik heb er keihard voor gewerkt.

Regie pakken en kansen creëren 


Ik ben een veelzijdig type en heb altijd al een bepaalde onrust in me gehad. Als een situatie steady is, iets ontwikkeld is of een onmogelijke klus geklaard is, dan wil ik door. Verder. Nieuwe dingen meemaken, de wijde wereld weer in.
Maar je snapt wel dat het niet te doen is om elke keer als dat moment zich voordoet op zoek te gaan naar een nieuwe baan. 
Nee, ik ben een kei geworden om kansen voor mezelf te creëren en mijn functies zo in te richten dat ze uitdagend en passend bleven en ik steeds kon blijven groeien en ontwikkelen. Dat gaat over regie pakken, kansen zien en grijpen en heel goed weten wat je goed kunt en waar jouw meerwaarde zit voor jezelf en de organisatie waar je werkt.

Ik geloof dat iedereen het kan


De kunst is om je mindset zo te krijgen dat deze je gaat helpen en dat je vanuit overtuiging over je eigen kunnen, persoonlijkheid en meerwaarde gaat werken. Mij heeft het ver gebracht en ik gebruik mijn ervaringen om nu mijn eigen bedrijf succesvol te kunnen leiden. Werken wordt dan echt weer leuk en geloof me, je krijgt er energie van.

Moe en niet meer uitgedaagd?

Juist dan!
 En ja.. ik heb ook meegemaakt dat ik me echt niet meer gelukkig en uitgedaagd voelde, moe op de bank hing en regelmatig dacht ‘is dit het nou?’ Ook ik heb een jaar meegemaakt met slapeloze nachten door kleine kinderen, maar het hield me niet tegen om precies in dat jaar een promotie aan te gaan bij een nieuwe organisatie waar ik vervolgens jaren heb gewerkt. Ik vertel je daar meer over tijdens mijn trainingen.

Mijn werkgeluk?  De geweldige resultaten!


Al veel klanten van Werkgelukkig.com hebben geleerd om bewuster keuzes te maken en zichzelf op de eerste plek te zetten. Ze hebben weer energie en tijd voor andere dingen, waar ze nu ook echt weer van genieten. Ik vind het fantastisch om hierbij te helpen. Vooral de transformaties die ik zie bij mensen als ik ze coach in de VIP trajecten, vind ik geweldig.

Start vandaag!


Dus, grijp je kans, dit is je moment. Doe mee en leer hoe je erachter komt om écht je leven anders in te richten en dit ook te doen. Je zult een betere versie van jezelf worden.

EBOOK

GRATIS

GRATIS